Frakt

Du får en leveransbekräftelse via e-post när deras paket har skickats. Observera att din orderbekräftelse inte är en leveransbekräftelse.

Vi använder DHL serviceställe för EU-beställningar, för USA och resten av världen kommer vi att använda det porto som passar bäst.

Du måste förse oss med fullständig och korrekt leveransadressinformation eftersom vi inte kan garantera att vi kommer att kunna ändra detta efter köpet. Du är ensamt ansvarig för eventuella leveransfel på grund av brist på information eller fel på leveransadressen när beställningen görs.

Våra transportörer levererar inte på helger och helgdagar.

Om ditt paket levereras till ett specifikt utlämningsställe samtycker du till att hämta paketet inom den tid som anges i leveransmeddelandet. Paket ska normalt hämtas personligen med giltig legitimation. Om du inte hämtar ut ditt paket i tid kommer din beställning att skickas tillbaka till oss, vi förbehåller oss rätten att dra av eventuella kostnader detta medför för oss på beloppet som återbetalas.

Våra transportörer levererar inte på helger och helgdagar. Observera att leverans av din beställning kan ta längre tid under perioder med ökad försäljning.